torsdag 3 augusti 2017

Är du vår nya kollega?

Nu söker vi socialsekreterare till Familjehemsenheten i Haninge kommun och du behöver varken heta Caroline eller Karoline som socialsekreterarna på bilden heter.
Hur är det att arbeta hos oss?
Karoline som började hos oss i maj tycker det har varit en väldigt positiv erfarenhet att börja på såväl familjehemsenheten som i Haninge kommun: Du kan räkna med ett varmt välkomnande, en genomtänkt introduktion och en positiv arbetsmiljö med högt i tak. Vi är en ambitiös arbetsgrupp som vill göra ett ”gott” och professionellt arbete och som är måna om klienter och uppdragstagare. Det är överlag en god stämning med mycket skratt och vi är måna om varandra. Vi har jobbat mycket med att utveckla verksamheten, ett utvecklingsarbete som vi fortsätter bedriva.
Vad driver en barnsekreterare?
Det är både roligt och spännande att få lära känna och följa ett barns utveckling över tid. Följa med i vad som händer dem i livet och vara till hjälp med sådant som är viktigt i livet för barnet. Det känns att vi gör ett viktigt arbete och det är spännande att se den förändring som sker för barnet. Vi har ett omväxlande jobb med olika barn, olika situationer, olika problem och sammanhang. Det är roligt med allt samarbete med andra och med den kollega som vi arbetar i team med kring just det här barnet. Det känns skönt att vi gör det här jobbet ihop!
Sugen på att börja hos oss?
Om du trycker på den tjänst du är intresserad av så kommer du till platsannonsen och får veta mer:
Barnsekreterare                    Placeringssekreterare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar